Betaling

Indlæser...

Betaling

Vi samarbejder med Klarna omkring håndteringen af din betaling. Du kan betale på tre måder når du handler hos os:
1.Betaling med kort - Du kan betale med Visa och MasterCard. Vi samarbejder med Klarna som opfylder kravene for PCI-DSS. Ved gennemførslen af en kortbetaling så reserveres order summen på dit kort. Dit kort belastet først når varerne er pakkede og parate til at blive afleveret til posten. Vi opbevarer ikke kortoplysninger og al håndtering af kortoplysninger sker via en sikker SSI kryptering og af bankernes seneste sikkerhedsteknik - du kan derfor være helt tryg når du betaler med kort hos os. Der tages ikke gebyr ved betaling på blaelefant.dk.

2. Klarna faktura. Hvis du ønsker at udskyde betalingen, kan du vælge Klarna faktura, som vi tilbyder i samarbejde med vores partnerfirma Klarna AB. Hvis du ønsker mere detaljerede oplysninger, kan du finde dem på Klarnas hjemmeside. Du skal være 18 år for at kunne vælge fakturabetaling.

SIKKERHED
Når du betaler via Klarna Faktura så håndteres dit køb trygt og enkelt.

Personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Klarna behandler dine personoplysninger med henblik på udførelse af kundeanalyser, identificering, kreditafprøvning og markedsføring. Hvis resultatet af kreditprøvningen ikke er tilfredsstillende, kan Klarna nægte kunden at benytte Klarna faktura og Klarna konto/delbetaling og henvise til andre betalingsformer.
I kundehåndtering bruges dit CPR-nummer som kundenummer. Se Klarnas databeskyttelsespolitik for en nærmere beskrivelse af, hvordan Klarna behandler personoplysninger.

Generelle vilkår finder du her.
Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger finder du her.
Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431

 

Hvis jeg betaler med kort hvornår trækkes pengene så

Klarna hjælper os med at håndtere kortindbetalinger og pengene reserveres på din konto når du ligger ordren og vi trækker først pengene når varerne er pakkede og parate til at blive afleveret til GLS.

 

Hvor er min faktura/kvittering

Din faktura/kvittering mailas til dig når vi har pakket din order og den er klar til at blive afleveret til GLS.

Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.