Fortrydelsesret og retur

Indlæser...

Fortrydelses- og returret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os og fristen udløber 30 dage efter den dag som du modtog dine varer. 

NB!!
For alle julegaver har vi forlænget fortrydelsesretten til den 31. januar 2024. Så kan du i ro og mag bestille dine julegaver i god tid uden at behøve bekymre dig om returtiden.

 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vort standardfortrydelsesformular som medsendes sammen med varen og som du også finder her

Varer skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du står selv for returfragten hvis du vil bytte eller returnere varer og bærer risikoen for varernes levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og vi forslår at du om muligt anvender den samme emballage som du fik varerne i alternativt sørge for at de er forsvarligt emballeret.

Vi anbefaler at du sender varerne retur som pakke da du da er bedre sikret såfremt de ikke skulle komme frem til os. Du må også gerne medsende en kopi af pakkesedlen som du modtog sammen med varerne og herpå påføre et telefon- eller mobilnummer som vi kan kontakte dig på. Dette gør returbehandlingen lettere og hurtigere. 

Varens stand når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk betik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav. 

Hvis du fortryder et køb skal du sende varerne tilbage til os på denne adresse:

Blå Elefant, en del af Blå Shopping AB
Skegrie Kyrkväg 21
23169  Skegrie, Sverige
e-mail: kundeservice@blaelefant.dk 


Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortyder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuel expeditionsafgift, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den
.

Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.