Legetøj til 0-10 årige, dåbsgaver, fødselsdagstog og alt til børneværelset fra Liewood, Maileg mfl

Indlæser...

Velkommen til Blå Elefant - en butik med legetøj, indretning til børneværelset, dåbsgaver og alt til børnefødselsdagen.  

Butiken er til dig som gerne vil have noget unikt og anderledes til det mest vigtige i verden - nemlig børnene.  

Det faktum, at min butik findes på nettet er ikke nogen tilfældighed. Friheden til selv at vælge hvornår jeg vil handle er noget som jeg sætter pris på når jeg skal købe ind til mine egne børn. Det sker oftest når de er lagt i seng og så har jeg ro og fred til at finde lige det som jeg vil købe. 

Med vore søgemuligheder og produktkategorier finder du nemt det som du skal bestille og når vi har modtaget ordren så sender vi den hurtigt og sikkert hjem til dig.

De varer, der sælges på Blå Elefant er nøje udvalgt udfra designfunktionalitet og kvalitetMit håb er, at et besøg på Blå Elefant vil give inspiration og gode ideer.

Selvom vi er en svensk virksomhed og ligger i Skåne så er vi pære danske. Og hvis du kontakter os så svarer vi selvfølgelig på dansk. Så hvis der er noget som du er i tvivl om eller har du ros eller ris så er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@blaelefant.dk.

Jeg håber at du finder det som du søger og takker for at du gav dig tid til at besøge min butik.

Med venlig hilsen, 
Gitte

 

Virksomhedsinformation

Navn: Blå Shopping AB
Adresse: Skegrie Kyrkväg 21, 23169 Skegrie, Sverige
Svensk CVR-nummer: 556823-3422
Email: kundeservice@blaelefant.dk

 

Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.